Answer:
D. It helps the reader relate to the narrator's feelings of panic.
Answer:
Dixie Walker was opposed to Jackie Robinson or any other African American playing in the Major Leagues. He would later admit that this was not due to personal animosity, but rather to parental pressure, as he was concerned that playing with a black player would jeopardize his business. Others thought Walker's racism was far more virulent.
he started a protest so that Robinson would removed from the roster some rumors even say he went as far to start a petition
he well deserved an apology after this yet never got one.
As an adult, Wright has a different perspective of his father than he did when he was a child.
In the passage the speaker talks about his father when he says, "there had not been handed to him a chance". This makes it seem as though the speaker understands that his father did not have much of a choice. Then at the end of the passage the speaker says "I forgave him, and pitied him as my eyes look past him to the unpainted wooden shack." These details show that there has been some type of change in the speaker in regards to his father. At one point he may have blamed his father and been angry with him, but this frustration or annoyance is no longer there for the speaker. The way the speaker views his father has changed since he was a boy.
A subject is the word, usually in a form of nouns, that is being talked about in the sentence. A subject can either be simple or compound. In the given sentence above, the subject is the word "we". And "we" is the direct doer of the action word "invite".
Answer:
14. I think it's B
15. A) continue to question and be aware of his situation.
Explanation:
14. I am not sure.
15. The correct answer is continue to question and be aware of his situation. Paragraph 1 shows the reader that the speaker is aware and interested in all aspects of his situation. There is no implication that he might learn to read and write or that he will become head slave.
<h2>Hope this helps!!!</h2>