Answer: name and date lauv
Explanation:
Answer:
Hello dear, the article was not provided. But from the context of the question and the available options, the answer is;
B. The farther food travels, the worse it is for the environment.
Explanation:
Food miles refers to the long routes food has to pass through before it gets into the hands of the consumer. The process of transporting food can have negative impact on the environment. Greenhouse gases as well as carbon are emitted in the environment, thus causing an inimical health and environmental challenge.
This is the reason why Island School wants to grow its food. They wish to contribute to a sustainable environment.
The most likely reason why Gabriel choose to write his essay with this point of view is because, a narrative essay tells a story about the writer's life, therefore it is most effective to tell the story from the writer's point of view. The correct option is B. In the passage given above, Gabriel wrote the passage based on his own perspective.
Answer:
The melting ice will lead to polar bears deciding to no longer eat seals.
Explanation:
This sentence is an opinion unsupported by facts. The author failed to list evidence proving that polar bears will stop eating seals due to the melting of ice. Therefore, this sentence can be classified as a false statement.
Answer: go though the book and look for frases
Explanation: