The correct answer is A. Your teacher wants you to examine how point of view influences hero selection
Explanation
Newspaper articles are primary sources of information because these documents report important events in an objective way for the knowledge of the general public. In addition, they serve to know first-hand events of the past. In this case, the teacher gives his students articles from Japanese and American newspapers to write an article on the attack on Pearl Harbor.
An interesting aspect of this activity is that the vision of both articles is different because each author has a different point of view about the event of Pearl Harbor. In this case, each one points out the soldiers or military personnel of their country as heroes because they share its ideals of struggle.
This activity is quite important to investigate because it allows students to know about an event through different points of view, and also learn more about it and have a broader vision of what happened.
So, the correct answer is A. Your teacher wants you to examine how point of view influences hero selection
Answer:
Explanation:
1.Relate to what I already know, Generate quality questions I want to learn about, Narrow my topic, and Use questions to guide my research
2.Find information to answer questions from multiple resources, Draw conclusions about questions, and Organize information according to category
3.Evaluate information for reliability and credibility and Compare multiple sources
4.Apply new learning to create a product, Organize the information for the audience, and Present or share the product with an audience
5.Provide a list of sources used and Use a reference tool for formatting
Answer:
C. incorrect view of friendship
Explanation:
T.J is shown to think friendship means giving friends expensive gifts, which is incorrect.
Answer:
A
Explanation:
In this passage C is not mentioned at all. This is about leadership and how it is to be conducted.
B is likely true but not emphasized. And certainly not mentioned in the historical note.
D is certainly true but not mentioned in the historical note.
A I think I'd pick A. It is stated in both passages. Don't be surprised if D is chosen.
First Crowns* Second if you want to get crowns u have to answer questions and get brainliest.