it influenced beliefs and caused confusion.
The correct answer is C.
The comic tone of the play is solely given by the characters' calm reaction to the the huge fire that is surely to burn down the whole hotel.
If the characters were to react like normal people would -screaming and panicking- the play would lose its whole essense.
Answer:
The answer is B.
Explanation:
It says, "Sometimes volunteer efforts are organized and depend on willing volunteers." That sentence was the key basically.
Answer:
“I had never been so truly free in my life”, stated that he had been more free than even when he wasn’t in prison. Because he was in African American, he really didn’t have that much freedom. In prison, however, he wasn’t discriminated. Also the fact that he wasn’t taking advantage at school, he could have been much smarter and not chosen a life of crime. But with that dictionary, that disadvantage is an advantage.
Explanation:
hope this helps fellow Brainly user
I need the passages because i haven’t read it before but maybe someone who’s familiar with this can answer! good luck. add passages if you can.