Explanation:
What is the antonym of the world “professional” w.r.t it’s usage in the passage?
a) Competent
b) Amateur
c) Master
d) Polished
4. In which year IPL became the first sporting event to be broadcast live on an online platform?
a) 2011
b) 2010
c) 2008
d) 2012
5. According to Duff & Phelps, the brand value of IPL in 2018 was
a) ₹11.5 billion
b) US $182 million
c) ₹ 6.3 billion
d) US $6.3 billion
Answer: yes
Explanation: Christopher Hitchens once said: “Time spent arguing is, oddly enough, almost never wasted.” Even though Debate is all about conflicting perspectives and different points of view, most - if not all – debaters would agree with this quote.
Answer:
The title of the text and the author.
Keep it short. 4-5 sentences.
Only include the important details from the passage in your summary.
Answer:
if that's when she is about to drink the poison, she drinks it and then romeo comes and finds his love dead (so he thought) so he killed himself. then juliet wakes up and sees romeo is dead and kills herself so she wouldn't have to live without him. hope this helps!