**Answer: 16**

**Step-by-step explanation:**

Total shirts = 40

Number of evenings = 5

If we split the remainder of the work equally over the next 5 evenings.

then, the number of shirts she will need to iron on each evening =

Number of shirts need to buy on Thursday and Friday = 2 (8) = 16

**Hence, the number of shirts she need to iron on Thursday and Friday = 16**

2xy+3ab-4xy-9ab

2xy-4xy 3ab-9ab

-2xy -6ab

answer = -2xy-6ab

**Answer:**

15

**Step-by-step explanation:**

Red : Blue :

3 8

We have 40 blue marbles

Multiply 8 by what to get 40

40/8 =5

So we need to multiply by 5

Red : Blue :

3*5 8*5

15 40

There are 15 red marbles

Ratio = 2:3 = 2/5

Distance between the x coordinates: 3

Distance between the y coordinates: 7

x: 3 * 2/5 = 1.2

y: 7 * 2/5 = 2.8

x coordinate of point: 6 - 1.2 = 4.8

y coordinate of point: 1 + 2.8 = 3.8

**So the point that divides the segment AB in the ratio of 2:3 is (4.8 , 3.8) or (24/5 , 19/5)**

Hope this helps :)