The purpose of an antagonist in the story is to hinder the main character(s) from achieving their goal. The antagonist does not always have to be the main villain, but just has evil intentions to the main characters. A perfect example of this (in my opinion) would be Boba Fett from<em> The Empire Strikes Back</em>, he was not the main villain, but was hired by the main villain of the original trilogy to stop the main group from achieving their goals, and did have evil intentions towards them.
This question is missing the options. Here they are:
A The passage provides an explanation of relationships within a family.
B The passage presents a revelation about children growing older.
C The passage captures a conversation regarding reuniting cousins.
D The passage describes an anecdote about traveling by ship.
Answer:
The correct answer is option B The passage presents a revelation about children growing older.
Explanation:
This passage is a description of how the characters have grown, and this is what they talk about among themselves. They see totally changed people and comment on who they are and their great aspects.
This conversation takes place on Rose and Phebe's return trip.
Given this information we can say that the correct answer is option B.
Pattern A (add 5)
First term is 1 so, add 5 to 1, for the 2nd term, keeping adding 5 to the values you find from previous
1 + 5 = 6
6 + 5 = 11
11 + 5 = 16
16 + 5 = 21
1, 6, 11, 16, 21
Pattern B ( minus 4)
First term is 28, so minus 4 to get a value, now take 4 from the value & so on...
28 - 4 = 24
24 - 4 = 20
20 - 4 = 16
16 - 4 = 12
28, 24, 20, 16, 12
Hope this helps!
Its cheers becuase you say the pep club cheer at every football game doesnt make sense if you the pep club cheers at every football game.
the answer is c.They stress how the work towards achieving total equality won't be easy or pleasant.