Answer: Some of the figurative speech used in the passage were similes and personifications. An example of a simile being used is, "How long I sat beside Calypso I don't know hunger and wariness vanished, and only after the sun was low in the west, I splashed on through the swamp, strong and exhilarated as if never more to feel any mortal care." An example of personification in the passage is, "When I told her I had entered it in search of plants and had been in it all day, she wondered how plants could draw me to these awful places, and said, "it's God's mercy ye ever get out." Thus, the readers can conclude that the author used figurative language to communicate.
Explanation: hoped this helped muah:)
Answer:
The answer is B: Experience is gained through perseverance, even under dangerous circumstances.
Explanation:
This poem shows how we people live our lives. Each plank that the character, 'I', or the author takes represents the choices or decisions we make in our life. Since it is the choice in life, we are very precarious about making it. The plank also can represent the growth. As you take each step from plank to plank, you grow. And when you reach that point, you gain certain wisdom through that, which we call experience.
Basically, this poem tells us that every plank and step we take makes us mature and gives us wisdom, important message, and knowledge in life.
Answer:
Near the equator, warm ocean water provides the energy that can turn a low-pressure center into a violent storm. As water evaporates from the ocean, energy moves from the ocean water into the air. ... The winds blow faster and faster around the low, which becomes the center of a storm system.
Explanation:
Answer: a and d
Explanation: controversy is like an argument debate which has the potential to upsetting people and lowering morale. Also, corporate makes the best sense for the second one as it just implies all rules of grammar.