**Answer:**

**C** $18.72

**Step-by-step explanation:**

1. $13.50+$4.50= $18.00

2. $18.00* 4%=$0.72 sale tax

3. $18.00+$0.72= $18.72 your answer

you are not welcome you are very welcome :)

**Answer:**

**False**

**Step-by-step explanation:**

The following statement is false so in conclusion it will not be enough for both bird houses

Cleopatra= 12 1/2

Jesse=6-10

20ft will **not be enough** for both jesse and cleopatra !

Hope this helps

-<em>Tobie The dog <3</em>

**Answer:**

259

**Step-by-step explanation:**

7x7=49

7x30=210

210+49=259

Its the third option y-9=-1/4(x+2) because the equation for point slope form is y-y1= m(x-x1) so because there is a negative 2 it is a positive 2. Remember a negative minus a negative is a positive. Hope this helped :)!