1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
svet-max [94.6K]
2 years ago
14

What is the most likely reason the author mentions problems in the publishing industry in paragraph 1? Support your answer with

evidence from the passage

English
1 answer:
nata0808 [166]2 years ago
6 0

Considering the passage's content, the most likely reason the author mentions problems in the publishing industry in a paragraph is to let the reader know that "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>

Here, the author is trying to let the reader knows that currently, there are problems that need to be solved in the publishing industry. However, despite these problems, there is abundant opportunity in the publishing industry.

This was revealed when the author said that "<em><u>Despite reports to the contrary, this is a great time to be in publishing</u></em>."

Hence, in this case, it is concluded that the correct answer is "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>

Learn more about Passage reading here: brainly.com/question/16835380

You might be interested in
Select the correctly punctuated sentence in this group
almond37 [142]

Answer:

Both

Explanation:

Both answers are the same and they both have the right answers! Hope this helped:)

7 0
2 years ago
What were the major Gothic novels of the nineteenth century?
Nostrana [21]

Answer:

In the 19th century the major Gothic novel were: Wilkie Collins’ The Woman in White (1859) and Bram Stoker’s Dracula (1897) and novellas such as Joseph Sheridan Le Fanu’s Carmilla (1871) and Robert Louis Stevenson’s The Strange Case of Doctor Jekyll and Mr. Hyde (1886).

Explanation:

7 0
1 year ago
Read 2 more answers
Read the following passage from A Little Maid of Old Maine, and answer the
Naddik [55]

Answer:

C

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Does advertising help or harm us? “ write a short paragraph
ArbitrLikvidat [17]
Advertising can both help us and harm us. One way advertising could harm us is by saying that a product could work and not state the dangers of the product. For example with the iPhone 12s they’re causing death to certain people with medical issues. One way advertising can help us by helping us find things that we could need in our everyday lives. For example having an plumbing issue and you see an advertisement for an plumbing company would you most likely try to get help from them.
6 0
3 years ago
Read each sentence and select the direct object if the verb is transitive. Select "intransitive" if the verb is intransitive.
motikmotik

Answer:

intransive???

Explanation:

im def wrong but i wanted too try too help

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which statement best describes the similarity between these versions?
    11·1 answer
  • ENGLISH QUESTION DOWN BELOW
    11·1 answer
  • What is the Root word, suffix and prefix of aloof?
    11·1 answer
  • When asked about his plan to reduce taxes, the candidate said, “Improving the unemployment rate is important.” Which logical fal
    9·2 answers
  • Can we say I've slept along the morning instead of saying I've slept during the morning?
    11·2 answers
  • In "A Good Man Is Hard To Find", the grandmother hides Pitty Sing, the cat, in a basket under her suitcase. What does this fores
    7·1 answer
  • . Choose the correct option and complete the sentence.
    8·1 answer
  • What is climate in the story?
    8·2 answers
  • The actions of the landlord reveal that he A has no interest helping the narrator B just help out for the money C does not know
    10·1 answer
  • PLEASE WHICH IS CORRECT
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!