None of the above may be the correct answer because none of them is the correct answer
Answer:
I think it's B
Explanation:
In the central idea it doesn't say anything about the first long lasting light bulb or it's affordability.
I hope this helps! :)
Atticus is teaching the children integrity and to do the right thing no matter what the consequences or what others may say
Diez was almost dead due to dehydration. His hopefulness and positive attitude to fight challenges helped him survive the odds.
Explanation:
The question is incomplete.
It is in reference to "Delfino II: Diez in the Desert".
Diez was crossing the border when they were in the desert at the North of Mexico with a group of immigrants. Diez along with other immigrants had suffered from bitter conditions like heat and severe dehydration. A woman in the group couldn't survive and Diez was almost dead due to dehydration. However, his hopefulness and positive attitude to fight the odds helped him to work on his goals and he survived the adversities. He encouraged the other members of the group not to give up and not get caught so that they reach their destination safely.
The correct answers are B) "The price a consumer is willing to pay for a garden hose—its “perceived value”—is a lot higher in Germany than in the United States." And C) "If you want to buy a bottle of water while strolling through Central Park, you may be in for a shock."
Those are the sentences from the passage that support the idea that prices vary for complicated reasons.
The passage states that most consumers look for the best quality item for the lowest possible price and that the price they are willing to pay is influenced by many factors such as the wage they earn at work, how much they need the item, the amount of money they pay for their food, housing, and clothing. These factors change from one place to another and of course, prices too.
That is why is so difficult to understand that a bottle of water in your city cost $1.99, but in Central Park, New York, the same bottle different label can cost twice or more...and people pay it because they agree with the cost and the necessity that is satisfying. The same with the hose in Germany. It that is the correct value Germans assign to the function of the hose, they have no problem to pay an expensive price.