1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Colt1911 [192]
2 years ago
12

Read this sentence from paragraph 12 of the biography. Then, answer the question.

English
1 answer:
Anarel [89]2 years ago
8 0

After reading the sentence from Harriet Tubman's biography and analyzing its message, we can say the author included the sentence for the following reasons:

B. To suggest that Tubman looked out for others more than for herself.

E. To show that Tubman continued bravely despite her own fears.

<h3>What is the sentence about?</h3>

The sentence in paragraph 12 reveals that the 11 runways and Tubman could very well be caught while trying to escape. However, their fates would be different if they were caught. While the others would be sold as slaves again, Tubman would be killed.

Such a piece of information reveals Tubman's bravery and concern for others. Even though she knew what awful things awaited in case she was caught, she still faced her fears in order to help others. To set other slaves free, she was willing to sacrifice her own safety and life.

With the information above in mind, we can select options B and E as the correct answers.

Learn more about Harriet Tubman here:

brainly.com/question/866076

You might be interested in
White man's burden.
Korolek [52]
<span>In the White man's burden, I think that Kipling's true motivation in writing this poem is simply because of the racial dominance and he's also interested in helping others people who are discriminated because of their race. He stated in the White man's burden the racism and also to prevent its destructive effects. </span>
8 0
3 years ago
In a group discussion, which sentence is most clearly challenging the credibility of a source?
Svetlanka [38]

The correct answer is C. Although Peterson's comments may have been valid at one time, his book is over 30 years old.


This sentence is challenging the credibility of Peterson's book because it is old. At one point, his arguments may have been correct, but this has certainly changed over time given that over 30 years have passed since he published his book. Now, there are newer opinions about the topic, so he isn't a credible source anymore.

4 0
4 years ago
Read 2 more answers
Part A
aivan3 [116]

Answer:

a contrast between routine detalls and a

fantastical occurrence

7 0
3 years ago
Answer all of those questions
artcher [175]
Should inornshould i not answer these questions for you? hmm.....
8 0
3 years ago
How to do a introduction
BARSIC [14]
Start with a broad and overview of the topic
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Review the underlined paragraphs on pages 2-3 of both Passage 1 and Passage 2. Which sentence BEST explains how the views CONFLI
    11·1 answer
  • Which are the main characteristics of American Indian creation stories
    8·1 answer
  • Round 96.493 to the nearest tenth.
    6·2 answers
  • What is the answer for my homework
    7·1 answer
  • Find the term"ancestral language" in line 60.
    12·1 answer
  • Suppose cells with the genotype SsYyRr undergo meiosis. Assume that the S, Y, and R genes are each on different chromosomes. Con
    14·1 answer
  • Which quotation is an unwarranted assumption?
    7·2 answers
  • Can somebody help me with this thank you.
    7·1 answer
  • Help me please <br> Jaihssigiscyacak
    13·1 answer
  • You ______ that you had a test today since last week.<br> grew<br> laid<br> lit<br> knew
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!