Answer:
A (As far as my knowledge goes, I might be wrong)
Explanation:
A. Trade was increased, so this is the right answer
B. The European Christians did not win the Holy Land from the Muslims, so this is the wrong answer
C. Although art and music was inspired by the Crusades, it's subjective, and I'm assuming this isn't multiple choice.
D. The crusades was a fight over religion, this isn't even possible
Galloway proposed the formation of an American colonial
parliament to act with the Parliament of the Great Britain. The parliament
would involve a President-General which would be chosen by the colonial congresses.
Galloway’s plan would have retained the British Empire calm, while permitting
the colonies to have their opinions over their peculiar matters. It was not acknowledged
by the Congress, which directed to the divergence of argument with the extremists
that increases the upper hand due to the presence of the Suffolk Resolves at the
congress. It was beaten by a vote of six to five on October 1774.
Trade across the Sahara: the export of gold and ivory to coastal cities in East Africa.
The Western Sudan is an African nation that dates back to the Middle Ages (as it was founded in 954 CE). is a desert that crosses the continent from the Red Sea to West Africa's Atlantic coast.
The area was given the moniker "Land of Blacks" (Bilad-al-Sudan) by Arabic-speaking travelers. The Sahel and portions of its surrounding grasslands are included in the Western Sudan, which stretches from the Atlantic coast in the east to Lake Chad in the west.
Great Zimbabwe has been called "one of sub-Saharan Africa's most stunning architectural landscapes." Before the development of written language in a specific society, the primary means of passing down knowledge, skills, and information from one generation to the next was through oral tradition. Everything was stored and practiced in the form of oral tradition and communal memory prior to the development of written language.
Learn more about to African civilization visit here:
brainly.com/question/25307594
#SPJ4
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer: Jamestown was the first English settlement that was permanent and was founded on May 14th, 1607.