Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
the process is called fusion
The storming stage of team development is marked by conflict and disagreement.
The storming stage is the most critical and difficult stage to pass through. It is marked by stages of disagreement and conflict among the team members due to individual personalities of group members. The overall goals and productivity of the team may decrease due to loss of energy in conflicts and arguments.
To overcome these problems the group members should communicate better to solve the surface problems. Also, regular meetings can help to discuss the team collective goals and increase the overall growth. Moreover, laying down rules can provide discipline within the group members.
To know more about storming stage refer to the link below
brainly.com/question/14287484
#SPJ4
<span>Arthur was
no beast or monstrous. He was a extremely shy person who ends up being a guardian angel figure for Scout and Jem. He
resembles a man that has been closed in his home for quite a long time however
there is a thoughtfulness and blamelessness about him that misrepresents any of
the silly gossipy tidbits about him that Scout and Jem used to engage in. </span>
The correct answer is letter B
Playing in this period becomes the child's main activity, because through it he will develop his learning by building a parallel with the reality that surrounds him. Playing as the child's own activity, full of meaning for him, through which he is able to develop his adaptation and interaction skills, thus conquering his autonomy.