Answer:
C) both are tied to nonverbal communication
Explanation:
edgeeeeeeeeeeeeeeee
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
The scientific method is an unbiased technique to discover the natural world, draw inferences from it, and forecast the outcome of certain events, progressions, or changes. Scientists use it to speak about environmental problems because this method was established to enable the most accurate and impassionate evaluation of the situation.
Answer:
Explanation:
Helping people at all levels to communicate empowers them to recognize important issues and find common grounds for action, and builds a sense of identity and participation to implement their decisions. On top of that, development involves change, new ways of doing things.
Answer:
Intrapersonal communication can be defined as communication with one's self, and that may include self-talk, acts of imagination and visualization, and even recall and memory (McLean, 2005 ). You read on your phone that your friends are going to have dinner at your favourite restaurant.
Explanation: