1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anestetic [448]
2 years ago
12

Drag the homophone to the correct sentence. Select each answer once.

English
1 answer:
rusak2 [61]2 years ago
6 0

Answer:

it's, its, their, there

Explanation:

Sometimes, it's easy to forget what heroes did for us.

The ceremony was at its end.

We know that their bravery helped us stay free.

We know that there were six Code Talkers at the Battle of Iwo Jima.

You might be interested in
Which sentence from the story most strongly shows the reader Gregor’s mood?
ZanzabumX [31]

Question:

One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armor-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff sections. The bedding was hardly able to cover it and seemed ready to slide off any moment. His many legs, pitifully thin compared with the size of the rest of him, waved about helplessly as he looked.

“What’s happened to me?” he thought. It wasn’t a dream.

Gregor then turned to look out the window at the dull weather. Drops of rain could be heard hitting the pane, which made him feel quite sad. “How about if I sleep a little bit longer and forget all this nonsense,” he thought, but that was something he was unable to do because he was used to sleeping on his right, and in his present state couldn’t get into that position. However hard he threw himself onto his right, he always rolled back to where he was. He must have tried it a hundred times, shut his eyes so that he wouldn’t have to look at the floundering legs, and only stopped when he began to feel a mild, dull pain there that he had never felt before.

There was a cautious knock at the door near his head. “Gregor,” somebody called—it was his mother—“it’s quarter to seven. Didn’t you want to go somewhere?” Gregor was shocked when he heard his own voice answering, it could hardly be recognized as the voice he had had before. As if from deep inside him, there was a painful and uncontrollable squeaking mixed in with it, the words could be made out at first but then there was a sort of echo which made them unclear. Gregor had wanted to give a full answer and explain everything, but in the circumstances contented himself with saying: Yes, mother, yes, thank-you, I’m getting up now.“

Review the excerpt from the story “Metamorphosis” and answer the question below:

Which sentence from the story most strongly shows the reader Gregor’s mood?

A) Drops of rain could be heard hitting the pane, which made him feel quite sad.

B) His many legs, pitifully thin compared with the size of the rest of him, waved about helplessly as he looked.

C) Gregor was shocked when he heard his own voice answering, it could hardly be recognized as the voice he had had before.

D) He lay on his armor-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff sections.

Answer:

The correct option is A)

Explanation:

Sadness is a mood. A mood can be described as a persons' prevailing state of mind/emotion at any given point in time.

Emotions like anger, sadness, joy, happiness, loving and optimistic are other examples of moods.

Cheers!

4 0
3 years ago
List a few characteristics of a Digital Dreamer.
sleet_krkn [62]

The correct answer to this open question is the following.

Some of the characteristics of a Digital Dreamer are the creativity to imagine new things, scenarios, and even worlds, and their capacity to understand the use of new technologies to exploit their abilities and imagination.

1) Determine how learning looks for Digital Dreamers?

The classic style of learning for Digital Dreamers is kind ob boring because they do not like the way information is traditionally shared with common methods. They do not like too much reading. They are 100% visual. It is difficult for them to spend half the day in a classroom with the traditional environment. They love to stay in front of a computer, making their dreams and ideas come true-

2) What is the MOST important thing schools can do to support Digital Dreamers?

Schools can support Digital Dreamers by taking into consideration their abilities and necessities and adapting the courses and classes to a more technological environment or level where these students can image the inconceivable to make it real through the digital world.

5 0
3 years ago
What are two steps you need to do at the end of your essay
malfutka [58]

Answer:

Transition word, thesis statement.

(Dunno what your teacher taught you)

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
The struggle between the protagonist and other forces is called the _____. bookend, conflict, antagonist OR THEM I THINK IT IS C
UkoKoshka [18]
Answer would be conflict. Antagonist is essentially the protagonist's enemy.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
In this passage the author uses paragraph 2,3,and5
Mkey [24]
Please provide the passage to be able to receive an answer
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How does the poet use two specific periods of darkness to further develop this metaphor?
    13·1 answer
  • Was Beowulf a good leader throughout his life?
    10·1 answer
  • Rika tried protesting for a while, but she felt trapped. "As soon as the idea was out there, everyone jumped on it," Erika expla
    11·1 answer
  • Which statement best describes kiplings point of view in this excerpt
    7·1 answer
  • Several verses, or lines, of a poæin that are grouped together to describe
    11·2 answers
  • By the time their feathers had grown in and their wings were fully
    8·2 answers
  • What's the difference between periodically vs. routine?
    7·1 answer
  • Describe a time when you believed strongly in something and had to convince others of your
    7·1 answer
  • An advertisement for a food delivery subscription service offers a free trial for new customers for the first two weeks of the s
    12·2 answers
  • She runs____. <br><br>A• Quick <br>B• Quickly​
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!