B. The Ohio River Valley was near the coast and offered trade opportunities.
Answer:
This scenario is an example of a self-fulfilling prophecy
Explanation:
A Self-Fulfilling Prophecy is simply having an idea,notion, expectation or a view about an individual or anything and most times these individuals or entities ends up behaving in the way we thought about them because we believe they will( result in the other person or entity acting in ways that confirm the views or expectations). it is a sociopsychological phenomenon.
Self fulfilling proheccy can also be describe as prediction or fortune telling. it is our beliefs and expectations been affected or influenced by our behavior at the subconscious level. AN example of this prophecy is when John thinks his son will kill him in future and ends up leaving his son in the forest for wild animals to devour. the child ends up been rescued by a passerby and raise up by the rescuer. in future time, the child ends up accidentally killing his own father without knowing who he really was.
Answer:
the fertilizers used by farmers contaminate the river
The correct answer is A. Internment camps and concentration camps
Explanation
The first quote can be inferred that it talks about the American internment camps by the author's name suggesting a Japanese origin Mary Tsukamoto. These camps were places where Japanese citizens were held from 1942 to 1946 in response to the Pearl Harbor attacks. These camps came to host about 120,000 people. These fields were built with high-security measures, with barbed wire, guarded by armed guards.
The second quote can be inferred that it talks about the Nazi concentration camps that existed in Europe because the author is of Jewish origin. The concentration camps were part of a policy imposed by Adolf Hitler as the main leader of German National Socialism. In these camps, people from minority communities such as gypsies and blacks were held, tortured, forced to work, and murdered. However, the main military targets were the Jews. According to the above, the correct answer is A. Internment camps and concentration camps
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.