The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
B
Explanation:
Is source of Lava all you are going to put in the second section? If it is, that eliminates both the first and last ones. Part 2 is always safe, no matter what comes next.
If it's a science report, part 2 is safe. I think I'd pick it. Dull but it directs the reader to a change.
Answer:
Holden takes a cab to a Greenwich Village nightclub called Ernie's, a spot he used to frequent with D. B. His cab driver is named Horwitz, and Holden takes a liking to him. But when Holden tries to ask him about the ducks in the Central Park lagoon, Horwitz unexpectedly becomes angry.
Explanation:
This is from google.
Hope it helps :))
D- the mixed language conveys the poet rejection of her american identitly