1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Luden [163]
2 years ago
5

Using the text-excerpt below, answer the following two questions using complete sentences and citations from the text.

Social Studies
1 answer:
UNO [17]2 years ago
8 0

The colonies benefit from these taxes due to the fact that taxes are used to develop their land. Hence, the benefit of tax to the colonies is that of development.

<h3>What is tax?</h3>

A tax is a mandatory financial charge or some other type of levy imposed on a taxpayer (an individual or legal entity) by a governmental organization in order to fund government spending and various public expenditures.

Therefore, the benefit of tax to the colonies is purposely for development.

learn more about tax: brainly.com/question/25783927

#SPJ1

You might be interested in
Is there taraweeh on the last day of ramadan?
zzz [600]

<span>No. There is no taraweeh prayers on this last night of Ramadan, but a devout Muslim will spend the night in prayer, remembrance of Allah and reading the Quran. The night before Eid al-Fitr is regarded as a very blessed night and Muslims believe that it should be spent in prayers and worship</span>

8 0
3 years ago
Sociology answers for quiz...What it is called Types of Social Interaction
klemol [59]

Answer:

The most common forms of social interaction are exchange, competition, conflict, cooperation, and accommodation.20-Jun-2015

Explanation:

1) Please select the word from the list that best fits the definition.

Social process that gets things done.

CORRECT ANSWER: Cooperation

2) What alternatives does Tannen offer to the argument culture?

CORRECT ANSWER: B ) Cooperation and agreement.

3) Accommodation is a state of balance between cooperation and conflict.

CORRECT ANSWER: True

4) Competition occurs when two or more people or groups work together to achieve a goal that will benefit more than one person.

CORRECT ANSWER: False

5) Which of the following is not a form of social interaction?

CORRECT ANSWER: C) Narcissism

6) Conflict is:

CORRECT ANSWER: The deliberate attempt to control a person by force, to oppose someone, or to harm another person.

7) A state of balance between cooperation and conflict is

CORRECT ANSWER: Accommodation.

8) Competition occurs when two or more people or groups oppose each other to achieve a goal that only one can attain.

CORRECT ANSWER: True

9) Reciprocity is.

CORRECT ANSWER: B) The idea that if you do something for someone then that person owes you something in return.

10) Deborah Tannen, a professor of linguistics,

CORRECT ANSWER: C) Both a and

5 0
2 years ago
The entente's control of the seas gave them an advantage over the alliance.
aleksandr82 [10.1K]
A. true. The entente's control of the seas gave then an advantage over the alliance 
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
How can social activism help to fight lack of basic needs (water and health services)​
spayn [35]

Answer:

Social activism help to fight lack of basic needs of water and health services by the following ways :

1. It's our right to take the needs by the government like water and health services.

2. In the rular areas the is the lack of water and health services and many people are serious and the are complaining about this . If government are not following this then all the citizen will take his/ her achievement of the president .

8 0
1 year ago
The first time that 4-year-old Sarah saw her older brother play a flute, she thought it was simply a large whistle. Sarah's init
daser333 [38]

Answer:Assimilation

Explanation:Assimilation is a cognitive process in which we relate the new learned infomation to the preexisting Information. It is a concept suggested by Piaget on cognitive development in children , children are always learning new information in order to develop their knowledge and if 4 year old has learned what a whistle is and what sounds it makes , they are likely to associate anything that makes the similar sound to a Whistle.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • James wants to investigate why many modern societies tend to strongly encourage monogamous relationships among their members. ja
    10·1 answer
  • What has george told lennie about that he always remembers even when he forgets everything else?
    14·1 answer
  • In terms of size, rank the regions from smallest to<br> largest:
    10·1 answer
  • Where is most of the mass of the solar system
    11·2 answers
  • What environmental forces drive organization development in your field or industry? What are the steps successful organizations
    5·1 answer
  • Please help! The question is in the image below. Which one?
    14·2 answers
  • Why did Thomas Jefferson disagree with Alexander Hamilton during their time as members of
    11·2 answers
  • Which Enlightenment philosopher first popularized the concept of separation
    10·2 answers
  • Hypothetically, if a slave owner dies, what would happen to his slaves?
    11·1 answer
  • Which book documented the poverty resulting from urbanization in late nineteenth-century new york?.
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!