1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Kruka [31]
2 years ago
8

What I have learned Suggested Time Allotment: 10 minutes Complete the phrase below. Write your answer on a clean sheet of paper.

My most essential life skills are_______________________________ _______________because___________________________.​
Social Studies
1 answer:
AnnyKZ [126]2 years ago
7 0

This is a personal issue and should be analyzed according to your own experiences. You can think of skills for your career as an example.

<h3 /><h3>What are the essential skills for professional life?</h3>

We currently live in a globalized and competitive world where companies are distinguished by their human capital, with creativity and communication skills being valued, for example.

Therefore, it is essential for an individual to develop social and cultural skills to be prepared for the multicultural labor market.

Find out more about social skills here:

brainly.com/question/25645043

#SPJ1

You might be interested in
Which weapon were used in the crusades wars what seemed most effective
cestrela7 [59]
A pike which is a shape blade.
5 0
3 years ago
Sociology answers for quiz...What it is called Types of Social Interaction
klemol [59]

Answer:

The most common forms of social interaction are exchange, competition, conflict, cooperation, and accommodation.20-Jun-2015

Explanation:

1) Please select the word from the list that best fits the definition.

Social process that gets things done.

CORRECT ANSWER: Cooperation

2) What alternatives does Tannen offer to the argument culture?

CORRECT ANSWER: B ) Cooperation and agreement.

3) Accommodation is a state of balance between cooperation and conflict.

CORRECT ANSWER: True

4) Competition occurs when two or more people or groups work together to achieve a goal that will benefit more than one person.

CORRECT ANSWER: False

5) Which of the following is not a form of social interaction?

CORRECT ANSWER: C) Narcissism

6) Conflict is:

CORRECT ANSWER: The deliberate attempt to control a person by force, to oppose someone, or to harm another person.

7) A state of balance between cooperation and conflict is

CORRECT ANSWER: Accommodation.

8) Competition occurs when two or more people or groups oppose each other to achieve a goal that only one can attain.

CORRECT ANSWER: True

9) Reciprocity is.

CORRECT ANSWER: B) The idea that if you do something for someone then that person owes you something in return.

10) Deborah Tannen, a professor of linguistics,

CORRECT ANSWER: C) Both a and

5 0
2 years ago
The threat of victimization has three components. in the __________, the individual becomes wary of real and perceived disorder,
OlgaM077 [116]
I believe the correct answer for the blank is: Generalizing fear.

I hope my answer benefited you in some way! c:
8 0
3 years ago
Who appoints the secretary of each of the cabinet departments in Louisiana’s executive branch?
harina [27]

Answer:

The governor shall appoint

5 0
2 years ago
Which of these is one of the nine current U.S. Representatives for the state of Arizona?
BigorU [14]

Answer: ron barber

Explanation:

Former United States Representative

Image result for Ron Barber u.s. representatives state of arizona

Ronald Sylvester Barber is an American politician. He was a member of the United States House of Representatives from 2012 to 2015.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Victoria has accumulated a large sleep debt. This means that she
    8·2 answers
  • Many native american tribes rejected the indian reorganization act because
    10·1 answer
  • Gigi's mother hides a rattle under the blue blanket, has her find it a few times, and then hides the rattle under a pink blanket
    15·1 answer
  • Which of the following is NOT a Latin American ecosystem? Mangroves Atacama Desert Pampas The Great Barrier Reef
    14·1 answer
  • Elizabeth the I was the Protestant ruler of France.
    8·1 answer
  • What events led to the the adoption of African slavery?
    5·1 answer
  • A person asks you if you would volunteer to counsel delinquent youths at a detention center for one year. when you refuse, she a
    9·1 answer
  • What the difference between a deficit and a surplis
    6·1 answer
  • How are the different regions interdependent on each other?​
    12·2 answers
  • If a person believes in the ""natural rights philosophy"" what do they expect the government to do ?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!