**Answer:**

** x = 2.**

**Step-by-step explanation:**

Solve for x:

0.3 (4 - x) = x - 1.4

Expand out terms of the left hand side:

1.2 - 0.3 x = x - 1.4

Subtract x from both sides:

1.2 + (-0.3 x - x) = (x - x) - 1.4

-0.3 x - x = -1.3 x:

-1.3 x + 1.2 = (x - x) - 1.4

x - x = 0:

1.2 - 1.3 x = -1.4

Subtract 1.2` from both sides:

(1.2 - 1.2) - 1.3 x = -1.2 - 1.4

1.2 - 1.2 = 0:

-1.3 x = -1.2 - 1.4

-1.2 - 1.4 = -2.6:

-1.3 x = -2.6

Divide both sides of -1.3 x = -2.6 by -1.3:

(-1.3 x)/(-1.3) = (-2.6)/(-1.3)

(-1.3)/(-1.3) = 1:

x = (-2.6)/(-1.3)

(-2.6)/(-1.3) = 2.:

Answer: x = 2.

143 x 2 = 286 because if you mulitpy each by 2 you get 286

**Answer: c) Rx + Py = -PR**

<u>Step-by-step explanation:</u>

x-intercept (-P, 0) <-----

y-intercept (0, -R) <-----

1. Rational numbers can be written as a ratio (fraction)

Whole numbers are rational. 5 = 5/1, for example.

Square roots are NOT rational. Example: √3

However, square roots of square numbers can be simplified, and are therefore rational. <span>√4 = 2, rational.</span>

√4 + <span>√16 = 2 + 4 = 6. rational

</span>√5 + √36...<span> irrational

</span>√9 + <span>√24... irrational

</span>2 × <span>√4 = 2 × 2 = 4. rational

</span>√49 × <span>√81 = 7 × 9 = 63. rational

</span>3√12... irrational

2.

3.

4.

5.

A, since neither 3 nor 12 is a square but we end up with 6.

The matter explained that the first ship had a speed of 40 mph when leaving the port and within 1 1/4 hours the second ship followed with a speed of 60 mph. And the question is when will the first and the second ship meet and in how long?

To calculate the distance from the port and when the second ship follows when the first, **the first step** that we have to calculate is, calculate the distance of the first ship that has departed first in 1 1/4 hours we can calculate using 1.25 x 40 = 50 miles.

The distance of the first ship from the port is known, **the next step** is to calculate the time interval if the first and second ships will meet. We can calculate it by dividing the distance of the first ship with the port and the difference in speed of the first ship and the second ship. 50: 20 = 2.5 hours

The time interval between the first ship and the second ship meets is known, **the next step** is to calculate the distance of ship 1 and ship 2 will meet. We can calculate it by multiplying the speed of the second ship with the time the first ship and the second ship will meet. 60 x 2.5 = 150 miles.

**So the first ship and the second ship will meet at a distance of 150 miles in 2.5 hours.
**

<h2>Further explanation
</h2>

Comparison is comparing 2 or more of the same magnitude and shown with the simplest value.

The comparison can be divided into:

- Value Comparison
- Comparison of Value Turns

It is important to know that comparisons must:

- It has the same amount. ex: fruit compared to fruit, miles by miles.
- Shows the smallest or simplest value from both sides.
- The value of both sides is a natural number.

**Learn more
**

Comparison of brainly.com/question/733174, brainly.com/question/8056413

**Details
**

**Class:** Middle School

**Subject:** Mathematics

**Keyword:** How to calculate the comparison.