Do your class work , bruh
It would be B... but what is this for?
Answer:
Does anyone know how I can ask a question? it's not working.
Explanation:
Please halp!
Answer:
1. From the passage we can conclude that when coffee was discovered,
B. people were glad to find a way to stay awake.
2. What can we conclude about the part of coffee that keeps people awake?
F. it is natural.
3. What can we conclude about discovering new foods and drinks?
D. they may be discovered by accident.
Explanation:
Let's explain each answer according to the passage:
1. The text says that the goatherd tried coffee and felt more awake. Immediately after that, it says that people found ways to grind and consume coffee beans as a beverage. The way the text is structured, placing those pieces of information together, shows that people liked the fact that coffee could help them stay awake and, for that reason, decided to find practical ways to consume it.
2. According to the text, the goats ate some coffee "berries" and became more active. The coffee they ate hadn't been tampered with; it was naturally found around them. Thus, we can conclude that coffee, in its natural state, helps people stay awake.
3. According to the passage, the goatherd discovered coffee and its benefits accidentally. If it weren't for the goats eating some, he might have never tried it.
Answer:
infant
Explanation:
The English word infantry, which refers today to certain soldiers, is closely related to another English word infant that means baby.
Both words derive from Latin <em>infantem</em> meaning "young child, babe in arms". Infantry means "foot soldiers, force composed of those too inexperienced to be cavalry", so infantrymen were often young soldiers.