1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lostsunrise [7]
2 years ago
7

Read the following quote. What do you think it means? Do you agree or disagree with the speaker? We teach girls shame... We make

them feel as though by being born female they're already guilty of something. And so, girls grow up to be women who cannot see they have desire. They grow up to be women who silence themselves. They grow up to be women who cannot say what they truly think, and they grow up -- and this is the worst thing we did to girls -- they grow up to be women who have turned pretense into an art form. Note: Pretense is defined as attempting to make something that is false true. Meaning they lie in order to make something true, or they are faking their emotions, feelings, wishes. In the space below, write one paragraph (4-6 complete sentences) that explains what you think the quote means. Do you agree or disagree with the speaker? Provide your response with opinions or examples to support your explanation.
English
1 answer:
Westkost [7]2 years ago
4 0

I think this quote is explaining how girls are taught from the beginning, shame. When girls turn into women, they believe they must be quiet, they must be happy, and they must be perfect. I disagree with this quote for this generation. I believe that we have broken through those previous barriers and are now teaching women strength, courageousness, and the power to be ourselves. I do agree with the line, "they grow up to be women who have turned pretense into an art form.". From my experience, I believe that women cannot have the same emotions as men, because it may come across different. A powerful woman is seen as snarky or rude, whereas a powerful man is admired.

You might be interested in
HELLO! :D Who Wanna Be Friends?
enot [183]
Do your class work , bruh
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
 A good way to spend a mini-vacation is to ?
juin [17]
It would be B... but what is this for?
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is one possible reason silphium disappeared
DENIUS [597]

Answer:

Does anyone know how I can ask a question? it's not working.

Explanation:

Please halp!

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Try These questions out and I’ll give you brainliest
Neporo4naja [7]

Answer:

1. From the passage we can conclude that when coffee was discovered,

B. people were glad to find a way to stay awake.

2. What can we conclude about the part of coffee that keeps people awake?

F. it is natural.

3. What can we conclude about discovering new foods and drinks?

D. they may be discovered by accident.

Explanation:

Let's explain each answer according to the passage:

1. The text says that the goatherd tried coffee and felt more awake. Immediately after that, it says that people found ways to grind and consume coffee beans as a beverage. The way the text is structured, placing those pieces of information together, shows that people liked the fact that coffee could help them stay awake and, for that reason, decided to find practical ways to consume it.

2. According to the text, the goats ate some coffee "berries" and became more active. The coffee they ate hadn't been tampered with; it was naturally found around them. Thus, we can conclude that coffee, in its natural state, helps people stay awake.

3. According to the passage, the goatherd discovered coffee and its benefits accidentally. If it weren't for the goats eating some, he might have never tried it.

3 0
3 years ago
Sometimes cognates can surprise you. The English word infantry, which refers today to certain soldiers, is closely related to an
Blizzard [7]

Answer:

infant

Explanation:

The English word infantry, which refers today to certain soldiers, is closely related to another English word infant that means baby.

Both words derive from Latin <em>infantem</em> meaning "young child, babe in arms". Infantry means "foot soldiers, force composed of those too inexperienced to be cavalry", so infantrymen were often young soldiers.

3 0
4 years ago
Other questions:
  • Writing an essay on how Steve Irwin changed society, is this a good thesis?
    8·1 answer
  • Feldman reaches the conclusion that most people are honest without receiving an incentive by.
    5·2 answers
  • An aphorism is a cleverly worded statement that is meant to trick the listener into believing a Lie True False
    14·1 answer
  • HELP PLZ WILL MARK BRAINIST
    15·2 answers
  • Answer correctly please!
    11·1 answer
  • What is the definition of movement
    11·2 answers
  • The order in which events occur is called a _____.
    10·1 answer
  • Diagram the sentence , Although it was raining fairly hard, the team played its best game ever
    15·1 answer
  • What characteristic distinguishes a ballad from other types of narrative poems? A. the epic nature of the topic B. the rhythm an
    12·1 answer
  • What is a compound sentence
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!