Answer:
B. Replied
Explanation:
I huésped and got this know
Marcus seems to be between stages of identity development, according to this passage. For most of the passage, Marcus is in the stage of Identity Moratorium, as he is thinking about his views and opinions and what to do about them, since they are in conflict with Mr. Benson's, and may get him expelled. He considers speaking out, but also considers apologizing. Ultimately, Marcus ends the passage in the stage of Identity Achievement, because he determines, after weighing out his options, that his own values are what matter most to him.
Onomatopoeia is a figure of speech which imitates sounds heard in nature. Having that in mind, the example of that figure in this poem would be moaning and groaning. The moaning and the groaning of the bells is a reference to the moaning and the groaning that animals and humans can produce.
It means extraordinarily good or wonderful.