The <em>**correct answer**</em> is:

4.16.

**Explanation**:

Since we know 25 goes into 100 (think quarters into a dollar), it will be easy to change this fraction to a decimal in the hundredths place.

25 goes into 100 4 times (again, 4 quarters make a dollar). This means we would also multiply 4 by 4, making 16/100.

16/100 is the decimal 0.16. Thus 4 and 4/25 is 4.16.

Tires:

65(2) - 45(2) = 130 - 90 = $40 profit

Rims:

126(3) - 85(3) = 378 - 255 = $123 profit

Headlights:

15(5) - 5(5) = 75 - 25 = $50 profit

Total profit:

$40 + $123 + $50 = $213 profit

**Answer:**

the answer is b

**Step-by-step explanation:**