Answer:
That Jenny uses body language reading to detect when someone is lying.
Explanation:
Body languages involves every movement that the person does, even the slightest move or tick counts as it.  Most people have a singular characteristic movement when they tell a lie. 
Some blink, other touch some part of their body constantly like the hands), some others look to a certain point, etc.
Jenny is most likely to use this as a method for detecting other´s peoples lies, which is very effective once you know look very close to the person and its signs.
 
        
             
        
        
        
Mom Dad did you know that 9 out of 10 doctors recommend getting a rabbit to cut down on depression? I mean just look at them they are so small and helpless whats to stop a cat or a bird to swoop down and eat the poor bunny? if you don't believe me go ask Tommy he has a rabbit.
        
                    
             
        
        
        
Which sentence from the passage foreshadows that the audience liked Mark's performance? 
Select one: 
None of them appeared as nervous as he felt. 
Mark waited for the applause for the previous performer to fade away. 
Mark searched for an abandoned corner where he could be alone for a moment.
He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back.
Answer:
He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back.
Explanation:
Foreshadowing is a literary device that is usually used by a narrator to give an indication of what would happen in future.
The sentence from the passage that foreshadows that the audience liked Mark's performance is "He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back"
 
        
             
        
        
        
Answer:
Technologies change fast and affect almost everything 
Technologies change very quickly, it is difficult to predict. Precisely, many experts think that Machine Learning has the greatest potential to change many things as it can affect every industry, every business, every country and everyone's life. This technology can analyze a large amount of data in a very short time. It can optimize many operations from factories to offices. These days, machine learning technology is still changing. Together with fast computers and biological knowledge, it will become a very powerful technology in the near future. Imagine that one day, your health can be monitored 24/7 with a small biometric device worn on your wrist. It will be able to determine your blood pressure and your heart beat every minute, or even find out a very small tumor before you realize that something wrong with your health. By contrast, this device can also fight against  by taking your personal information for political or commercial purposes. Therefore, we need to prepare for the big wave of technological change by learning continuously and updating our skills that will match the need of job market in this technology-driven world.