Answer:
The purpose of author to write this passage was to awaken the patriotism in the heart of his audience.
Explanation:
'The Crisis, Number 1' is a commentary written by Thomas Paine in 1776. The commentary was read before his audience on December 23, 2020. <u>The purpose of writing the commentary was to inculcate the heart of patriotism and to encourage Americans to fight against British tyranny</u>.
In his commentary, he outlined several obstacles that they had and he also desired to unite the colonies for the fight against British tyranny.
<u>In this excerpt, Thomas is stating the difference between a summer soldier and a true patriot. A summer soldier is assigned only for a period but a true soldier fights even in the harshest winter. The essay is considered as one of the most apt persuasive essay, as Paine has vividly tried to persuade his audience.</u>
I think the correct answer would be option D. Expository writing never includes devices of writing such as figurative language or narrative. This type of writing is used to give information, explain and describe a certain topic so it should use simple words and is straightforward.
Answer:
D) Eun's attitude toward fame and success
Explanation:
The passage shows that Eun values fame and success. According to the passage, "Eun was a star in Korea, but what about here in Los Angeles?...When she stepped off the plane, would hundreds of fans be waiting to greet her, or would she be a total stranger?...She wasn't sure she wanted to go back to being a nobody." This shows that Eun has been thinking about her popularity before getting off the plane.