1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
tangare [24]
3 years ago
6

Read the following paragraph. Which sentence is the topic sentence?

English
1 answer:
Artyom0805 [142]3 years ago
7 0
D. It sounds like it should be the topic sentence because it's less specific, letting the writer explain why their day was long and exhausting.
You might be interested in
What method of characterization is used in this passage to develop the narrator as someone not to be messed with?
Mamont248 [21]

Answer:

Indirect characterization through the narrator’s eyes

Explanation:

soray if it wrong

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLS jak najszybciej daje naj
Anna11 [10]

Answer:

1.hasn't

2.did

3.seen

4.travel this

Hope this helps<u>;</u><u>have</u><u> </u><u>a</u><u> </u><u>great</u><u> </u><u>day</u><u>!</u><u> </u>

<u>Don't</u><u> </u><u>forget to</u><u> </u><u>follow</u><u> </u><u>up</u>

8 0
2 years ago
¿Por qué crees que es útil el uso de tabletas digitales en el aula para estudiar, formarse y trabajar?
dexar [7]

Answer:

1. Fácil de usar

Aquellos preocupados por el desafío tecnológico tienen que admitir que las tabletas son mucho más intuitivas y fáciles de usar que las computadoras de escritorio y portátiles, o incluso libros de papel. Quiero decir, los niños pequeños pueden usar tabletas. Los libros de texto parecen estar perdiendo la batalla en todos los frentes.

En los Diarios de Aprendizaje Asistido Por Computación, una revisión de los estudios encontró que la mayoría de los niños mostraron avances positivos en "desarrollo de la alfabetización, matemáticas, ciencia, resolución de problemas", así como algunos otros factores. Los juegos educativos son tan fáciles de acceder que los niños pequeños pueden usarlos y mejorar su aprendizaje. Las personas mayores también pueden aprender rápidamente con tabletas, lo que las convierte en una gran manera para que los abuelos se conecten con sus nietos jóvenes escuchando música o jugando juegos juntos.

Explanation:

6 0
3 years ago
Help. asap what word matches on what fits the picture
disa [49]
Root ( help with my question please)
5 0
3 years ago
Review the underlined pairs of lines on pages 1-2
zvonat [6]

Answer:

im pretty sure its the one in the middle but if its not if really sorry

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • What did the radio version of the war of the worlds do to ensure that the audience would understand it was fictional
    15·2 answers
  • What signals does Stanleys new nickname send out ?<br> Book- Holes
    11·1 answer
  • A literary analysis should contain a
    11·2 answers
  • In the short story, "The Cask of Amontillado," the reader is never told what becomes of Montresor after he completes his plot ag
    5·1 answer
  • I need a lyric poem about the leaves during fall. It has to be at least 20 lines. I need it done like now aha plzz im begging y'
    7·1 answer
  • In what way are adult categorized in the society of the giver
    9·1 answer
  • PART A: Read line 15 from the passage from The Odyssey: “Some demon calm’d the air and smooth’d the deep.” What does the line de
    7·1 answer
  • Write your own sentence using the word abject.
    15·2 answers
  • What does the author mean by "these stories"?
    8·2 answers
  • Although a number of police officers was guarding/A the priceless treasures in/B the museum, the director worried that someone w
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!