Answer:
The dreariness of the speaker’s life away from Innisfree.
Explanation:
The lines 'While I stand on the roadway, or on the pavements grey, I hear it in the deep heart’s core' refer to a feeling of closeness to and remembrance of a place dear to the speaker’s heart. There is an implicit sense of removal, of physical distance, contrasted to an emotional proximity.
So we know it reflects his life away from the idyllic Innisfree. Futhermore, the general tone of the phrase, the depiction of the pavements' colour (rather a dull one), appear to suggest a certain general dreariness.
Answer:
a) they fit
Explanation:
Cause it Explains You Trying To Think About It
1918 H1N1 virus also known as the flu.
Answer:
C. There is a sense of helplessness in dealing with the surrounding violence.
Explanation:
A. does not work because the author has made it clear that regardless of the precautions taken, abductions still occur.
B. The violence in Iraq is not being compared to that of neighboring countries. It is just Iraq's violence that is being focused on in the passage.
C. As with A, the author has made it clear that you can become abducted without a driver, with a driver, without bodyguards, and with bodyguards, so there is not much you can do but hope you are left alone, which is a feeling of helplessness. It can happen no matter what you do.
D. This is incorrect because it said in the passage that even with bodyguards you can be abducted.