1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
horsena [70]
3 years ago
5

What is Montagu's view of swift in the passage, and how does she use sarcasm' satire, or irony to convey that point of view? Use

specific details from the passage to support your idea. Need Asap Thank you
English
1 answer:
Nikolay [14]3 years ago
6 0

The poem is about the toilet humor, and the satire is seen on the upper-class woman in the dressing room with her constant efforts to make her beautiful.

Explanation

She takes five hours to beautify herself. Ideally, this is satirical.

The iron is seen when a man visits a prostitute but fails to perform.

However, he supposedly questions Swift and says that Montagu's knowledge lies on prostitutes.

The poem, therefore, is generally ironical and malicious since it targets specific people within the setting.

You might be interested in
Recommendations
Jet001 [13]
How does policy premium vary with SDIP step?
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does "hiatus" mean as it is used in the sentence below?
Sveta_85 [38]

Answer:

D, a break

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
From ""Photo Firsts""Which central idea develops over the course of the text?
Masja [62]
Answer is
The first photo
8 0
3 years ago
Why is ecological fallacy important
Anon25 [30]

Answer:

Ecological fallacy, also called ecological inference fallacy, in epidemiology, failure in reasoning that arises when an inference is made about an individual based on aggregate data for a group. In ecological studies (observational studies of relationships between risk-modifying factors and health or other outcomes in populations), the aggregation of data results in the loss or concealment of certain details of information.

Explanation:

7 0
2 years ago
Read the excerpt from the interview with E.Y. (Yip) Harburg. We thought American business was the Rock of Gibraltar. We were the
murzikaleks [220]

Hello. You forgot to show the answer options. The options are:

Other industries became more successful and provided needed jobs.

Most successful business owners refused to assist those in need.

Americans realized that business was not immune to failure and could collapse.

Average Americans became the victims of unethical business owners.

Answer:

Americans realized that business was not immune to failure and could collapse.

Explanation:

With the stock market crash, Americans realized that business was not immune to problems, that they could not provide infinite stability to American citizens, as they were susceptible to unfortunate adversities that could cause a major imbalance at any time. They will understand that it was necessary to invest in diversified things and not to put all faith in a single economic branch, because the economy is something very unstable and delicate.

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What is directions word of summerize
    15·1 answer
  • How does Margaret Atwood transform source material in The Penelopiad?
    7·2 answers
  • Which sentence is punctuated correctly?
    5·2 answers
  • Costly is to cheap as pricey is to ?
    12·1 answer
  • When posting a résumé to an employer’s Web site, it is important to follow the directions carefully true or false
    8·2 answers
  • Help please!!!
    13·2 answers
  • Propaganda is
    5·1 answer
  • -Describe the persona of the speaker Who is this person who eats blackberries for breakfast?
    13·1 answer
  • English 4 as the day progresses student before active​
    8·1 answer
  • Read this passage about Amelia Earhart. Amelia Earhart was born July 24, 1897, in Kansas. She was an adventurous and fun-loving
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!