FIRST TO ANSWER GETS BRAINLIEST!!!!
When looking at this map of the Middle East, you would find a huge population ofJews around #4.
true
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
That is what the Emancipation Proclamation was like
Question:
Suppose the government has imposed a price ceiling on cellular phones. Which of the following events could transform the price ceiling from one that is binding to one that is not binding? a. Cellular phones become more popular. b. Traditional land line phones become more expensive. C. The components used to produce cellular phones become more expensive. @ A technological advance makes cellular phone production less expensive.
Answer:
.A technological advance makes cellular phone production less expensive.
Explanation:
Government could in consideration of the product's lower production cost, opt to adjust the price ceiling.
What's the rationale behind this?
The decrease in production cost for cellular phones means the industry can afford to produce and sell at lower price(maybe even lower) than the price ceiling. This would mean that businesses in this industry may be charging incredibly high prices compared to cost of production and still not hit price ceiling. Therefore government may need to lower price ceiling to suit current cost of production.
A sales associate who has been licensed for 8 years did not renew his license this year. His status is <u>involuntary inactive. </u>
After the main reestablishment year or the first renewal year, a licensee who neglects to restore by the required date is Involuntary dormant and can stay in that status for a long time before the permit winds up void.