The correct option is OVERWHELMED.
To be overwhelmed means to be totally overcome in mind or feeling with a particular emotion such as sadness or remorse. In the passage given above, it is obvious that the character in the passage was already disturbed in mind by past occurrences. The fact that the weather is cold, which somehow relate to what he is going through, completely overcome his emotions to the extent that he started shedding tears.<span />
Answer:
Explanation:
Ekwefi. Okonkwo's second wife, once the village beauty. Ekwefi ran away from her first husband to live with Okonkwo. Ezinma is her only surviving child, her other nine having died in infancy, and Ekwefi constantly fears that she will lose Ezinma as well.ekwefis long walk reveals that she loves ezinma more than anything and will do anything for her. okonkwo doesnt want anything to happen to her. Ekwefi is characterized as a devoted, loving mother. After her previous tragedies and losses, she becomes that much more attached to her only surviving child, Ezinma. Motherhood consumes her, and the attention she lavishes on her daughter forges a strong bond between the two.
Answer:
bet (may need to fix my spelling but)
Explanation:
Learnig how to read is a very important skill to know how to do, there are a vast majority of people who already know how to read but to the few who dont know how, I can imagine life for them can be very difficult.
Knowing how to read (and write) is very import because we use it in our daily lives from driving, shopping, and even communicating. wheather that be texts or emails, for friends, schooling, your job. it is very important to know how to read.
If you never learn to read you'll never be able to drive, shop, or communicate to others independantly, you'll never be able to read news articals or books.
it is very important to learn how to obtain the skill of reading at a younge age because it is something you'll use for years to come. from reading road signs, to food menus, to taxes, to resumes, without being able to read, your teen-adult self will be the one to struggle the very most.
(hope this helps lol)
Answer:
C
Explanation:
Providing background on the Renaissance would allow Charlie to talk about the shared history. This leads to talking about the effect the period had on art, and then specifically on the artists mentioned.