Answer: Option(c) is correct
Explanation:
According to the question, attaining idea about subject of passage through reading passage can be induced in children by making them practice this skill till this method is over-learned .It can be repeated over the time to make children skilled at this method.
Other options are incorrect because goals cannot be achieved through teaching student different skills, parents getting involved in child's assignment for identifying idea and self identification of idea in sentence. Thus, the correct option is option(c).
Answer:
False Alternatives
Explanation:
Giving half your money to charity is either morally obligatory or morally prohibited. But giving half your money to charity is not morally prohibited. In fact, it would be highly praiseworthy. Therefore, giving half your money to charity is morally obligatory. - The previous argument provides an example of False Alternatives
Answer: simile
Explanation: it compares two things using as
I think it’s John Locke and Lord Shaftesbury
Answer:
This is an example of institutional discrimination.
Explanation:
Institutional discrimination refers to practices that can be seen as discriminatory which are embedded in society's institutions. In other words, the system favors some dominant groups to the detriment of the rest. The situation described in the question is an example of institutional prejudice, since it limits educational advancements of minorities. It is important to understand that institutional discrimination can be unintentional - harmful, nonetheless.