**Answer:**

**Bonnie is mixing 1.50 milliliter of soy sauce with 1 milliliter of vinegar**

**Step-by-step explanation:**

Given

Bonnie mixes 150 milliliters of soy sauce with 100 milliliters of vinegar

So, in order to find the amount of soy sauce mixed with one ml of vinegar, we have to divide the amount of soy sauce by vinegar.

So,

Hence,

**Bonnie is mixing 1.50 milliliter of soy sauce with 1 milliliter of vinegar**

Answer: at 50 mph, she drove for 4 hours.

at 45 mph, she drove for 2 hours.

Step-by-step explanation:

Let t represent the time that she spent driving at 50 miles per hour.

Taylor took 6 hours to drive home from college for Thanksgiving break. This means that the time that she spent driving at 45 miles per hour is (6 - t) hours.

Distance = speed × time

Distance covered while driving 50 miles per hour is

50t

Distance covered while driving 45 miles per hour is

45(6 - t)

Since the total distance that she drove is 290 miles, it means that

50t + 45(6 - t) = 290

50t + 270 - 45t = 290

50t - 45t = 290 - 270

5t = 20

t = 20/5 = 4

At 45 miles per hour, she drove at

6 - 4 = 2 hours

Answer:

1. 3*8*10=240

2.6*6*12=432

Step-by-step explanation:

Hope that helps

Use l*w*h

**Answer:**

see explanation

**Step-by-step explanation:**

Using the rule of exponents

= , then

2 ÷ = 2 ÷

To divide leave first, change ÷ to × , turn second upside down

= 2 ×

**Answer:**

displacement = 75 km

**Step-by-step explanation:**

the distance from final to initial point gives the displacement

displacement = 120 - 45