jackson ahajajjajajajhwwhwhw

**Answer:**

<h2>6.8</h2>

**Step-by-step explanation:**

6.8

<h2>48</h2><h2 />

7.4

<h2>28</h2><h2 />

8.3

<h2>24</h2><h2 />

6.7

<h2>42</h2>

**Answer:**

12.5 ft

**Step-by-step explanation:**

2in : 5ft

5 in: ?

2/5 : 5/x

cross multiply

(5 x 5)/2

25/2 = 12.5

**Answer:**

120

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

0.63km/h

**Step-by-step explanation:**

Step one:

given data

total distance= 5km

velocity of walk= 4km/h

distance covered while walking= 1km

time taken to walk

t1= 4/1

t1= 4hours

Step two:

velocity of bus= 16km/h

distance covered while walking= 5-1= 4km

time taken to walk

t2= 16/4

t2= 4hours

total time = 4+4=8hours

Average speed= total distance/total time taken

average speed= 5/8

average speed=0.63km/h