Foster states that "The fact is that we can only love what we know personally" and adds that Tolerance "merely means putting up with people, being able to stand things." It has always been human condition to succumb to feelings of love for an activity, family, a significant other and reject what requires tolerance to the new or the unknown. Foster stands up for tolerance as the means of reconstructing and which might unite races and peoples from the world. Love is enjoying people, things, places, a pleasant state. Tolerance, on the contrary, is to try to love what you do not like. There are many an example or situation in our daily life. Foster says that tolerance is wanted in the queue, at the telephone, perhaps when the boy nobody likes in class participates and expresses his opinion. The attempt to tolerate people can make a meaningful difference.
The answer is B.
She basically finds <span>Frankenstein</span> in the Arctic and nurses him back to health<span />
Answer:
B. Research shows that some junk food ads target kids.
Explanation:
Option B is the sentence that contains evidence for the main idea of the passage.
From the passage, we are given evidences of the research that actually shows that some junk food ads target kids. The Public Library of Science showed that ads aimed at kids actually focused on toys that come with junk food than on the food itself. The use of TV shows and movies connected to children is another way that fast--food restaurant are targeting kids with their ads.
Answer:
Setup confrontation resolution
or
Introduction, Rising action, Climax , Falling Action, Resolution
Answer:
True it is the individual group