1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anna71 [15]
3 years ago
5

Read this excerpt from a short story. Then, answer the questions that follow.

English
1 answer:
Novay_Z [31]3 years ago
5 0
I believe its most likely A. Based on what Danny does, and compared to what Daniela does, she probably won't necessarily meet Danny. B and C doesn't make too much sense, because we can see that Danny is friendly, and probably doesn't hate anyone. For option C, there isn't enough evidence that can support that Daniela would be jealous. She is rather shy, and if she doesn't know many people, she wouldn't be too jealous. For option D, it doesn't make too much sense either, although it is a better possibility than B and C, because Danny doesn't ever give anyone special attention. Hope this helps! :D
You might be interested in
Read this sentence from paragraph 8. (Story is: A Birthday Tradition)
oee [108]
“When thinking” is the right answer (the definition of retrospect is “a survey or review of a past course of events or period of time”. So “when thinking “ is most likely the right answer.
4 0
3 years ago
What is the purpose of the appeal in this passage?
raketka [301]
What is the passage?
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
The internal conflict that both Felix and Antonio face is
Marianna [84]

Answer:

How to achieve their own goals without hurting their friend.

Explanation:

Piri Thomas's short story "Amigo Brothers," tells the story of two young teenage friends who had to fight against each other in a boxing match. The story deals with themes of loyalty, friendship over success and fame, and most importantly true friendship.

When Felix and Antonio discovered that they were to fight against each other in the division finals of the Champions, they were both worried about what might happen. They both wanted to win and know it was their desire to win, but pitted against each other, it was sure that one will lose. The major internal conflict for both boxers was how to win without hurting the other person or without ruining their friendship. In the end, they chose friendship over success.

Thus, the correct answer is the fourth or last option.

6 0
3 years ago
Correct the misspellings in these sentences. Fremantle is a major Australean port city in Western Australea, positioned at the m
Anna71 [15]

Answer:

Australian, Australia, capital, Wage, Apprentice,

6 0
3 years ago
When such ____ remarks are circulated, we can only blame and despise those who produce them?
yuradex [85]
 Is it a lie 
good homework
3 0
4 years ago
Other questions:
  • Plzz answer will give brainlist!!!!!!!!!!!1. From which statement in The Governess could you conclude that Mistress is self-impo
    8·1 answer
  • Hi um where does an apostrophe go in pilgrims place
    15·2 answers
  • In "Everyday Use," the author describes Dee (Wangero) as "determined to stare down any disaster in her efforts." Which sentence
    6·1 answer
  • What story has to do with a golden touch of the story the power of wow
    8·1 answer
  • 6. How has Macbeth convinced the murderers to kill
    12·1 answer
  • Atrocious; Bad
    15·2 answers
  • 5. Which statement about a novel is accurate?
    14·2 answers
  • What specific examples support the notion that Holden is in desperate need of a companionship
    10·1 answer
  • Why is 'Virtuoso' a brainly rank?!? It means a person highly skilled in music or another artistic pursuit if you didn't know.
    7·1 answer
  • AM GIVING BRAINLIST PLEASE HELP question; how would you describe the mood at the end of the story
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!