Answer:
"consequently" and "for this reason"
Explanation:
da gas grass gods told me 100% and cuz das simple brain power cause and effect
Answer:
The room was dark musty and the general aura of the room felt tragic. There was nobody in there. Just a man. One man, Muttering to himself nonsense. He seemed lost, just sitting there. There were strange assortments of unpleasant dolls and toys along with broken ritualistic things piled in a dirty old garbage can in the corner of the room. It was hard to see it. Yet so noticable. The mans eyes were sunken in and his mutterings told me he was in a dark place he couldn't get his mind out of. He looked up at me and his seemed to be begging me never to end up like him and to help him. I looked in the uncomfortable room once and decided I would ignore him. I probably should have helped the old man, but I didn't. I guess I was being ignorant...
Explanation:
The option that best describes the use of rhetorical elements in the passage is the following:
B. Loaded language appeals to the audience's emotions.
Loaded language is the use of words that have strong connotations with the purpose of evoking feelings and emotions in the audience.
The author of the passage we are analyzing here uses loaded language when discussing the use of pesticides and the adaption and evolution of insects.
Words such as "war", "violent crossfire", "deadlier", and "triumphant vindication" help depict a horrible image of destruction. It sounds as if the author is describing a battle rather than the use of pesticides.
The author's intention is precisely that: to associate war and pesticides. That way, she can evoke certain emotions in her audience.
<u>No one likes war, killing, and death</u>. Thus, if that is what pesticides mean, <u>no one will like them either.</u>
Learn more about the topic here:
brainly.com/question/18641687
Answer:
Evelin does not feel confident in doing her work; consequently, she sometimes relies on the help from Brainly tutors.
Explanation:
Answer:
a criticized
Explanation:
because it means that they rejected the book