Answer:
what story, what part, finish the question and i will edit this thank you!
Explanation:
Answer:
1. Foreseeable Misuse
2. Is
3. Would
4. Would
5. Would
Explanation:
1. Under the Foreseeable Misuse factor, a manufacturer could still be held liable for a mishap caused by the consumer not using the product as intended because it is believed that the Manufacturer should have anticipated that Misuse as well as it's damage.
2. "Is" is the correct word to complete the sentence.
3. "Would" is the correct word to complete the sentence.
4. "Would" is the correct word to complete the sentence.
5. "Would" is the correct word to complete the sentence.
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
According to scholars, the way that journalists frame their stories has a watchdog function .hence option A is correct.
What is the function of journalists?
Three of the four primary purposes of mass communication—surveillance, correlation, and cultural transmission—involve journalism to a significant extent.
Watchdog reporters, like those working for the White House Press Corps, examine the material made public by the government.
Thus, option A is the correct answer.
Learn more about Journalist roles :
brainly.com/question/14449533
#SPJ1
Answer:
The answer is C. Consideration.
Explanation:
In terms of insurance, consideration refers to the fact in which the insurance company gives adequate consideration in terms of coverage for losses when premiums are being paid. If a person wants to continue receiving this benefit, he or she could buy a policy as well as pay premiums.
Insurance can be considered a business and in this way, one party can get benefits from another one when there is a trade of something that has an important value. This is called paying premiums regarding the insurance world.