A neurological disorder marked by sudden recurrent episodes of sensory disturbance, loss of consciousness, or convulsions, associated with abnormal electrical activity in the brain.
Answer:
'Had Bought'
Explanation:
The infinitive 'to buy' turns into 'had bought' in past perfect. The PAST TENSE is simply 'bought', but the PAST PERFECT tense is 'had bought'.
Answer:
TAREAS GRAMATICALES SOBRE LOS PASADOS1. Con estas unidades vamos a aprender tres tiempos del español: el pretérito perfecto (he sido), el ... Como has visto en la Tarea 2, para formar el perfecto en un verbo se usa el presente del ... 4. Como leer se conjugan los verbos que terminan en –eer: proveer, etc.
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.