Explanation:
✂️
those emojis should be enough of an answer
Hello there.
<span>Read the passage from "Gumption." "Well that made old man oyster mad as hell. He said, 'Drat it. I'm a citizen! Is that what WPA is for--to bring more discrimination than what is?" Which best identifies and interprets the use of figurative language in the passage?
</span><span>C. It is a simile; It allows the reader to see the story from the narrators point of view.
</span>
The answer is "primary data collection".
In primary data collection, the information is gathered utilizing techniques, for example, meetings and surveys. It is vital to set up an organization design and in view of it outline the poll to ensure that no table will be forgotten. There are cases at the point when tables can't be created in light of the fact that surveys were composed without having an organization design set up. There are numerous techniques for gathering primary data or information.
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ HI ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
∵∴∵∴∵∴∵∴∵∴∵∴∵∴∵∴∵∴∵∴∵∴∵∴
According to me I think the answer is it is a way to utilize positive values
∞║║ HOPE THIS HELPS PLEASE MARK AS BRAINLIEST║║∞