Answer:
Runoff can be described as the part of the water cycle that flows over land as surface water instead of being absorbed into groundwater or evaporating. Runoff is that part of the precipitation, snow melt, or irrigation water that appears in uncontrolled surface streams, rivers, drains, or sewers.
Explanation:
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer:
Nile was natural highway for Egyptian boats to go to other countries for trading
Answer:
Muslims vary sharply in their interpretations of traditions.
Explanation:
Hope this helps!
Please mark me as Brainlineast.