I think it is to take care of him
Hello. You did not enter the line of text to which this question refers. However, when researching your question, I was able to find a question like yours and realized that the line of text you forgot to present was “Generals always fight the last war”.
Answer and Explanation:
The line “Generals always fight the last war” means the existence of a faith that successful attitudes in the past will be equally successful in the present, even though the present and the past are completely different realities. The Maginot line serves as an example for this sentence because it achieved its goal of protecting France from German invasion during the First World War. Because of this success, it was used again as a strategy in the second world war. However, the two wars were very different, as were the German strategies, which meant that the Maginot line was no longer able to provide any protection to France, which was invaded by Germany.
I believe it is the 1st one, however I am only in middle school so I would wait for another answer to be 100% sure.
Hello. This question is incomplete. The full question is:
2. (RL.2.4) Read the excerpt from the passage from " “By Any Other Name” by Santha Ramu Rau
“‘Come along,’ she said, frowning slightly. ‘What’s your name, dear?’‘I don’t know.’ I said flatly.”
How does the Rau’s word choice impact the meaning of the passage?
a.It reveals the language barrier that exists between the British and Indian people.
b.It conveys the teacher’s disinterest in her Indian students.
c.It highlights the loss of identity felt by the Indian people.
d.It affirms that the British people are superior to the Indian people
Answer:
c.It highlights the loss of identity felt by the Indian people.
Explanation:
“By Any Other Name" portrays the loss of the essence of indigenous individuals when forced to live in British "reformatorios", where they were forced to use Christian names and assume British customs seen as correct and civilized. In the excerpt shown in the question above, we see that one of the "teachers" of the reformatorio asks an indigenous girl what her name is. The girl was taught not to use her indigenous name anymore, what makes her confused about what name she has and who she really is.
The author's choice of words for this passage highlights the loss of identity felt by the indigenous people.
I say
C.<span>refuge, inhabited, dog, mule</span>