So in order to answer your question we calculate 40 - 22 wich gives us the answer of 18, so now we can say that 4/5 of apples weight 18 so now 18 / 4 = 4,5; 4,5 * 5 = 22,5 wich is the weight of apples you can put in the box, to know the answer we deduct the greatest weight of apples only from the weight of the box with those apples so, 40 - 22,5 = 17,5

so the answer to your question is 17,5

i hope i helped you

**Answer:**

(7v +3 ) ( v + 4 )

**Step-by-step explanation:**

7v^2+31v+12

(7v + ) ( v + )

12 = 1*12

2*6

3*4

7* 4 + 3 = 31

(7v +3 ) ( v + 4 )

**Answer: Use the same recipe but just throw away 4 cupcakes **

Answer:

140 + 96 m

Step-by-step explanation:

There are 4 weeks in 1 month.

Therefore:

Jonny has $50 in a savings account. Each week, he deposits $13 in the account.

$50 + $13 × 4m

The algebraic expression is given as:

50 + 52m

Jonny's brother has $90 in a saving account.

Each week, he deposits $11 in the account.

The algebraic expression is given as:

$90 + $11 × 4m

90 + 44m

An algebraic expression to describe how much money Jonny and his brother will have in their accounts after m months is written as:

Amount Jonny has + Amount his brother has

50 + 52m + 90 + 44m

= 50 + 90 + 52m + 44m

= 140 + 96 m