1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
vlabodo [156]
3 years ago
7

*pls help*

Health
2 answers:
sertanlavr [38]3 years ago
7 0

1.) Which of the following is an example of improper form when walking at a fast pace?

Answer: Focusing straight ahead; you should be watching your feet too that way you don’t trip on something.

2.) Jocelyn has a part time job, and The hours are very week to week. She also has basketball practice four times a week, and monthly club meetings. Lately, she has felt stressed, and it is interfering with her ability to sleep well. Which of the following could most effectively help Jocelyn manage her stress?

Answer: She could use a planner to organize her schedule and build in short nature walks on the weekends; this is the most effective and healthy way for her to deal with stress.

3.) Talia plays beach volleyball on the weekends. If she continues to participate in this activity, she can expect...

Answer: Increases in flexibility and stamina; out of all the other options, this is the most likeliest of them all.

4.) To play lacrosse, each players needs a _____.

Answer: Correct me if I’m wrong, but I believe a tennis racket!

5.) Which of the following demonstrates proper form for performing a curl?

Answer: Chest is high; this helps you to better your curl and helps you in the long run.

6.) Lorena is looking to buy a low-cost piece of exercise equipment for full body strength training that will allow her to adjust intensity by changing the number of sets and reps she completes. Which of the following should she buy?

Answer: Again, correct me if I’m wrong, but I’m leaning towards jump rope!

7.) To follow appropriate safety procedures, what kind of shoes should hikers wear?

Answer: Boots with grippers or “teeth”; because the grippers or “teeth” can get a better grip on the ground that way you can’t trip or fall.

8.) ____ and ____ use similar movements and skills.

Answer: I’m truly not sure about this, but I heard that these two are basically the same thing. I’m leaning towards Baseball; slow-pitch softball.

Hope this helps! If I get any wrong, please let me know! :)

maxonik [38]3 years ago
6 0

Hi !

Which of the following is an example of improper form when walking at a fast pace?

<em>- Focusing straight ahead</em>

<em />

<em />

<em />

<em />

<em>Which of the following could most effectively help Jocelyn manage her stress?</em>

- She could use a planner to organize her schedule and build in short nature walks on the weekends.

<em>Talia plays beach volleyball on the weekends. If she continues to participate in this activity, she can expect</em>

- increases in flexibility and stamina

Lacrosse is a team game in which a ball is passed between teammates using a stick with a mesh or net at one end.

You might be interested in
____________ refers to placing demands on the body systematically and progressively over time to cause physiologic adaptation.
Harman [31]

Answer:

Overload.

Explanation:

Overload may be defined as the second most important principle that main aim is to improve the physical fitness of the individual. Overload improves the strength of the individual.

Different muscles are involved in the process of overload. Overload can be achieved by lifting the heavier objects for few time. The stress on the muscle is applied during the overload. The continuous overload changes the physiologic adaptation of the body.

Thus, the answer is overload.  

5 0
3 years ago
1. What are two<br> characteristics of<br> psychological addiction?
professor190 [17]

Answer:

Psychological addiction, is when someone become mentally

(emotionally) dependent on substances, the individual is emotionally attached to the substance, for example drugs, alcohol.

Characteristics of Psychological addiction are :

Intense substance cravings

Appetite loss

Denial

Inability to imagine coping without the substance

Appetite loss

Feeling restless when you’re not using the substance

Being mentally obsessed with getting more of the drug

Anxiety when thinking of not being able to access the substance

Insomnia that related to not being able to use a drug

Craving that appears sporadically, even years after quitting the drug

Mood swings.

6 0
3 years ago
Argue in support of food nutrition labeling regulated by the FDA and explain its significance.
maw [93]

Answer: I got this same question and I was looking for the answers and could not found it but this I what I put. Food nutrition labeling by the FDA is important because it gives customers the ability to view the ingredients listed and find what they are looking for. For example women need more calcium to prevent brittleness in bones.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Pp extendus is good pp extendus is great.<br> :)
kotegsom [21]
I don’t know what this is but i love it lol
7 0
3 years ago
What does the shape of the skull allow it to do?
Darya [45]
It can offer protection to the brain, it can collapse under stress, and it can provide attachment sites for teeth.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What decision making process do you follow when making decision in everyday situations, personal life or job?
    10·2 answers
  • John really wants to become a doctor. He continues working toward his goal, despite the fact that he has trouble with the course
    8·1 answer
  • Throwing out all the food in a refrigerator that has stopped working overnight is an example of a
    13·1 answer
  • Which of the following statements about creatine is most accurate?
    5·1 answer
  • Females are born with all the ovum they will ever have.<br> A.<br> True<br> B.<br> False
    15·1 answer
  • During adolescence, an individual's thought, perception as well as response gets colored sexually but puberty is not an importan
    5·2 answers
  • Which of the following is not a benefit of participating in team sports:
    15·2 answers
  • Which is a benefit of participating in healthy and constructive activities?
    11·2 answers
  • What could happen if a stranger knew both the username and password for
    13·2 answers
  • Pls help me answer
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!