1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
melamori03 [73]
3 years ago
14

PLEASE HELP ME i beg you

Mathematics
2 answers:
kotykmax [81]3 years ago
5 0
Solution to this question
qn. 1 : the number of planes is five (5)planes
qn. 2 : points A, H, B are collinear
qn. 3 EF is the line segment
labwork [276]3 years ago
3 0
1) How many planes are shown in the figure?

answer: 5

2) Which of the following points are collinear?

answer:  A,H,B

3) which of the following is a segment line?

answer: EF

4) Name the intersection of the planes ACE and CDFE

answer: CE

5) Name the two planes that intersect at BD.

Answer: FBD and  ABCD

6) plane A, B,J,E are coplanar

Answer: false.

Which of the following is the correct way to name this line?
              ⇔
Answer: BC

You might be interested in
Question 16..........
Elanso [62]
Since the diameter is 6 cm, the radius is 3 cm. Use the area formula to get 113.04 cm squared. Then, you multiply that by the height of the rod, which is 20 cm. The volume of one rod is 2260.8 cm cubed. To find how much steel is needed for 189 rods, multiple the volume of one rod by 189. Your answer should be 427291.2 cm³.
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
I really need help ............!!!!!!
IrinaK [193]

Answer:

49 minutes

Step-by-step explanation:

To find the average time the machine was down per day, we need to add up the total time taken and then divide by the number of days. Since there are 5 days, we have:

\frac{50 + 30 + 100 + 25 + 40}{5}

= \frac{245}{5}

= 49

So, the average time per day is 49 minutes.

Hope this helped! :)

3 0
3 years ago
Ben is 3 times as old as Daniel and is also 4 years older than daniel. how I'll is Daniel?
MatroZZZ [7]
If daniels age is x years we can create the equation:_

3x = x + 4
2x = 4
x = 2 

so Daniel is 2 years old


5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the order pairs for <br><br>(-4,7) , (-6,-4) and (15,8) , (-17,9)​
GuDViN [60]

(-4,7) , (-6,-4) and (15,8) , (-17,9)​

4 0
2 years ago
Does anyone know plz help soon
Sonja [21]

Answer:

2,4

Step-by-step explanation:

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • A triangle with an area of 23 cm² is dilated by a factor of 6. What is the area of the dilated triangle? Enter your answer in th
    7·2 answers
  • According to Pew Research, 64% of American believe that fake news causes a great deal of confusion.Twenty Americans are selected
    6·1 answer
  • What is 3^3/2 equal to?
    12·2 answers
  • Simplify the expression.
    7·1 answer
  • The sum of two numbers is 60 . The smaller number is 12 less than the larger number. What are the numbers?
    15·1 answer
  • A chef uses 5 pounds of flour to bake 120 blueberry muffins.
    12·2 answers
  • Given: sin(18m-12)=cos(7m+2), find the value of m.
    9·1 answer
  • I have 100 apples i eat 52.5,how many i have​
    13·1 answer
  • George takes a photograph of a rectangular window that is 312 feet tall and 134 feet wide. He prints the photograph on paper so
    6·1 answer
  • What is 6.387 rounded to the nearest tenth and the nearest hundredth?
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!