It's humble. I just looked at the book. He is humble compared to the giant pig named 'Uncle' so that is what Charlotte wrote in her web.
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
Answer:
True
Explanation:
Attitude and aptitude, words which were derived from the same source word, are an example of a(n). doublet.
Answer:
”Lost Illusions” contains the theme of how the innocence of youth gives way to facing the reality of life. The narrator refers to the veils that shielded her from truth in her youth, but as she left the shelter of those veils, she came to know the sadness associated with reality. The speaker yearns to reclaim the veils that shielded her from the truths she has faced in as she has aged.
Explanation:
Exact answer from Edmentum. Hope this helps!