<span>rōd has the same pronunciation
</span>
        
             
        
        
        
The correct answer is D, 'River' is the word which should be capitalized.
        
             
        
        
        
Answer:In middle school, Tyray had learned to use his size to intimidate people he didn't like. Sometimes, he impressed his friends by forcing smaller boys to give him money or do his homework. Other times, he 1 Page 2 t h reatened kids for fun. At Bluford , Tyray's reputation continued to grow.
Explanation:
 
        
                    
             
        
        
        
I wake up in the morning to the smell and sound of rain. I look over to my dog bed and say “good morning Delilah” as I start to stretch. A few minutes later I walk down stairs to see every thing covered in rain as I turn around and start to make coffee. I walk to the fridge to get my creamer and have a great idea to make a omelette this morning. When the coffee is done brewing I pour myself some in a mug and slowing our in the perfect amount of creamer. While I let it cool down I go back to the fridge and grab everything I need for a omelette. I start to crack the eggs and cut up the tomatoes and in 15 minutes my coffee is the perfect temperature and my omelette is ready.
        
             
        
        
        
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1