This passage reads like a script for stage or film.
The medium that would best interpret this passage would be film.
1) Camera focus in on Mrs Peters' eyes slowly turn to meet Mrs Hale's eyes.
2) Mrs Hales' eyes moving to spot the hidden box.
3) Sound of a knob turning with camera showing closeup of knob turning
Panning in & out on eyes and knob is best achieved through use of a camera in film.
Answer:
ones in paragraphs 33-41 contribute to the overall meaning that love and care can transform a misguided person. Explanation: - The characters in the story 'Thank You, M'am' a small boy named Roger and an old lady named Mrs. Jones suffer poverty
Explanation:
The speaker thinks that the fill in the blank constructed tests are boring and mindless and she/he does not like them and does not do well on them.
Answer:
Jean-Paul Sartre would've accepted it if it wasn't for his writing but he declined for personell reasons. (Mark me brainliest please)
Explanation:
The 59-year-old author Jean-Paul Sartre declined the Nobel Prize in Literature, which he was awarded in October 1964. He said he always refused official distinctions and did not want to be “institutionalised”. He also told the press he rejected the Nobel Prize for fear that it would limit the impact of his writing.
Answer:
vertical because it means going up and down.
Explanation: