**Answer:**

A: 10 degrees

**Step-by-step explanation:**

Hopefully this helps!

105 feet per minute and 6300 feet per hour

Answer:

9

Step-by-step explanation:

The side went up by 3 so the bottom would go up bye 3

**Answer:**

P= $29 and D = -$30

**Step-by-step explanation:**

4D + 5P = $25

5P = $25 - 4D

P = ($25 - 4D)/5 equation(i)

Noe substitute the value of P

3D + 4P = $26

3D + 4($25 -4D)/5 = $26

3D*5 + ($100 -16D)/5 =$26*5

15D + $100 - 16D =$130

-D = $130 - $100

D = -$30

Again substitute the vale of D in equation(i)

P = ($25 + 4D)/5

=$25 + 4*$30/5

=$25 + $120/5

=-$145/5

=$29

**Answer:**

2

**Step-by-step explanation:**

30 - 20 = 10

15 - 10 = 5

10/5 = 2

OR

10/5 = 2/1 = 2