The correct answer to this open question is the following.
The existence of many and conflicting moral viewpoints means that, logically, there are no answers to moral questions but the individual has to develop their own moral concepts that are going to be applied when it decides on an ethical issue.
Ethics studies the moral acts of human beings. Morals study the decisions that stem from the conscience. So there is no logic or reasoning because every individual has its set of moral rules or standards, depending on its culture, race, ethnicity, values, or traditions. So when the individual is about to make a decision, he or she is aware that there is going to be consequences from that decision and the individual has to live by those consequences.
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
We'd be in debt of buying resources from other countries. We'd have no oil to power machines in our factories, all of our products would be foreign.
Explanation:
Answer:
The correct answer is A. Jackson relies on long, flowing sentences, whereas Rutledge relies on short, direct sentences.
Explanation
The difference between Andrew Jackson’s address to the Congress and Michael Rutledge’s “Samuel’s Memory” is clearly writing techniques and the use of language. Jackson’s sentences are long and very often not really to the point, which makes him sound very intelligent and believable. On the other hand, Rutledge uses short and simple sentences that are straight to the point.
World War 2 lasted from the <span>1st of September, 1939 all the way to the 2nd of September,1945.</span>